Τα οφέλη των baby monitors

Στην VTech καταλαβαίνουμε απόλυτα πως η ασφάλεια της οικογένειάς σας αποτελεί την κορυφαία σας προτεραιότητά. Είναι κατανοητό πως ο ερχομός του μωρού στο σπίτι, ειδικά το πρώτο διάστημα, αποτελεί μια πρωτόγνωρη εμπειρία για τους νέους γονείς, και ταυτόχρονα μια δοκιμασία αναγνώρισης των αντοχών τους. Τα συναισθήματα της ευτυχίας διαδέχονται συχνά το ένα τ’ άλλο. Η αγωνία  που σχετίζεται με την υγεία του μωρού, αλλά και η κούραση από τη συνεχή φροντίδα του είναι μερικά από αυτά. Με γνώμονα αυτό η Vtech προχώρησε στο σχεδιασμό μόνιτορ για μωρά έχοντας ως στόχο να κάνει ακόμα πιο εύκολη και ασφαλή την γονική παρακολούθηση και να σας χαρίσει κάποιες ώρες ηρεμίας ξεκούρασης και ασφάλειας.

Επιλέξτε τα μόνιτορ για μωρά από την VTech για:

Πνευματική ηρεμία

Έχετε τον απόλυτο έλεγχο πότε το μωρό σας είναι ασφαλές και κατ’ επέκταση ευτυχισμένο. Μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις αντιδράσεις του μωρού σας οπτικά και ακουστικά. Δείτε και ακούστε τους γλυκούς ήχους που κάνει, μέσω της οθόνης του μόνιτορ που έχετε επιλέξει.

Ευκολία

Μετακινηθείτε ελεύθερα μέσα στο σπίτι σας, ή οπουδήποτε έξω από αυτό, ενώ ταυτόχρονα παραμένετε συνδεδεμένοι με το μωρό σας. Τα μόνιτορ για μωρά από την Vtech σας προσφέρουν εκτεταμένο εύρος παρακολούθησης μέσα στο σπίτι σας.

Ολοκληρωμένη εικόνα παρακολούθησης

Οι μελλοντικές αναμνήσεις από το μωρό σας μπορούν να δημιουργηθούν μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα και εσείς δεν πρέπει να τις χάσετε. Χαρακτηριστικά παρακολούθησης όπως: η περιμετρική παρακολούθηση ή η παρακολούθηση υπό κλίση και προβολή ευρείας γωνίας σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε την κάθε στιγμή του μικρού σας, όπου και αν αυτό βρίσκεται. «Αιχμαλωτίστε» την κίνησή του όταν μπουσουλάει ή τα πρώτα του βήματα σε όλους τους χώρους του σπιτιού ακόμα και αν είστε απομακρυσμένοι. Όταν η οικογένειά σας μεγαλώνει, απλά προσθέστε περισσότερες κάμερες για επιπλέον κάλυψη.

Ένα ευτυχισμένο μωρό

Ο πιο καθησυχαστικός ήχος είναι ο ήχος από την ομιλία της μαμάς. Καθησυχάστε το μικρό σας, συνομιλώντας μαζί του από οποιαδήποτε απόσταση. Οι περισσότερες από τις οθόνες μας περιλαμβάνουν δυνατότητα αμφίδρομης συζήτησης. Αυτός είναι μοναδικός τρόπος για να παρηγορήσετε το μικρό σας όταν αυτό βρίσκεται στο άλλο δωμάτιο, ή μπορείτε να το κάνετε ακόμα από εκατοντάδες μίλια μακριά. Πλέον, τα νανουρίσματα εξ αποστάσεως ή ο απαλός φωτισμός μέσα στην νύχτα που διαθέτουν κάποιες από τις οθόνες μας, σας επιτρέπουν να κάνετε όλα τα παραπάνω από μακριά.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Σχετικά Άρθρα

Η δική σου ιστορία

Γράψε τη δική σου ιστορία χρησιμοποιώντας τις εικόνες και μετά χρωμάτισέ τες! Download PDF

Λαβύρινθος

O σκυλάκος ο Ερμής ξέχασε που άφησε το κόκαλό του. Μπορείς να τον βοηθήσεις; Download PDF

Η σημασία του παιχνιδιού για τα μωρά

Το παιχνίδι αποτελεί ένα ουσιαστικό μέρος της ανάπτυξης κάθε παιδιού. Πότε όμως ξεκινά αυτό το στάδιο και πώς μπορούμε να το αναγνωρίσουμε; Το παιχνίδι στα

Παιδιά, παιχνίδι και τεχνολογία

Ποια είναι η σχέση μεταξύ της τεχνολογίας και της μάθησης σε συνδυασμό με το παιχνίδι; Οι ερευνητές διατείνονται ότι η τεχνολογία αποτελεί αναπόσπαστο εργαλείο μάθησης

Ο ιστότοπος μας χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία.

Περισσότερα…