logo
search
logo

Για την εταιρεία

Mήνυμα από τον πρόεδρο της VTech Allan Wong αναφορικά με την ασφάλεια των προϊόντων:

Από τη δημιουργία του πρώτου ηλεκτρονικού προϊόντος εκμάθησης το 1980, η VTech έχει δεσμευθεί να κατασκευάζει ασφαλή και ποιοτικά εκπαιδευτικά παιχνίδια για τα παιδιά. Θα θέλαμε  να τονίσουμε ιδιαίτερα την δέσμευση μας αυτή διαβεβαιώνοντας πως τα προϊόντα VTech συμμορφώνονται με τα υψηλότερα επίπεδα και πρότυπα ασφάλειας των ΗΠΑ καθώς και με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας.

Μέσα από αυστηρές δοκιμές, έχουμε διατηρήσει τον αυστηρό έλεγχο και την εποπτεία της ποιότητας των προϊόντων μας ώστε να διασφαλίσουμε ότι θα αποτελέσουν τα ιδανικά εκπαιδευτικά παιχνίδια τα οποία θα προάγουν κυρίως την Διασκέδαση σε συνδυασμό με την Μάθηση. Ευελπιστούμε τα παιχνίδια της Vtech να καθιερωθούν ως τα παιχνίδια που έχουν δημιουργηθεί για να γνωρίζετε και να εμπιστεύεστε.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας.

Με εκτίμηση,

Allan Wong, Πρόεδρος της VTech Holdings Ltd

Σχετικά με VTech

 

Η VTech, ως δημιουργός βραβευμένων Εκπαιδευτικών Ηλεκτρονικών Παιχνιδιών Εκμάθησης, είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης προϊόντων εκμάθησης για κάθε ηλικία. Από το 1980, η VTech έχει αναπτύξει υψηλής ποιότητας, καινοτόμα εκπαιδευτικά προϊόντα που εμπλουτίζουν την ανάπτυξη των παιδιών μέσα από τη διασκέδαση και το έξυπνο / ευφάνταστο παιχνίδι.

Εταιρικό Προφίλ

 

Η Vtech είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή εκπαιδευτικών ηλεκτρονικών προϊόντων εκμάθησης καθώς και ο μεγαλύτερος κατασκευαστής στον κόσμο συσκευών σταθερής τηλεφωνίας.  Αναφορικά με την κατηγορία των εκπαιδευτικών παιχνιδιών τα προϊόντα της VTech ξεκινούν από τη βρεφική ηλικία και επεκτείνονται στην προσχολική και παιδική ηλικία ακολουθώντας όλα τα στάδια ανάπτυξης του παιδιού. Από την ίδρυσή της το 1976, η VTech υπήρξε πρωτοπόρος στην κατηγορία εκπαιδευτικών ηλεκτρονικών παιχνιδιών εκμάθησης. Με state-of-the-art εκπαιδευτική εμπειρία και καινοτομία αιχμής, τα προϊόντα VTech έχουν ως κύριο στόχο να προάγουν τη διασκέδαση σε συνδυασμό με τη μάθηση των παιδιών, σε όλο τον κόσμο. Ως ένας από τους κορυφαίους παρόχους κορυφαίους κατασκευαστές ηλεκτρονικών συσκευών στον κόσμο, η VTech μπορεί και προσφέρει παγκόσμιας κλάσης υπηρεσίες στους πελάτες της σε διάφορες κατηγορίες προϊόντων. Αξιοποιώντας δεκαετίες επιτυχίας, η διαφοροποιημένη συλλογή εκπαιδευτικών παιχνιδιών της VTech αναβαθμίζει την εμπειρία των καταναλωτών προσφέροντας τους προϊόντα που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες των παιδιών, συνδυάζοντας ασύγκριτο σχεδιασμό και τεχνολογία αιχμής.

Αποστολή του Ομίλου είναι ο σχεδιασμός, η κατασκευή και η προμήθεια καινοτόμων και υψηλής ποιότητας προϊόντων με τρόπο που να ελαχιστοποιεί την αρνητική επίδραση στο περιβάλλον.

Με έδρα στην Ειδική Διοικητική Περιφέρεια του Χονγκ Κονγκ και ασύγκριτες εγκαταστάσεις παραγωγής στην Κίνα, η VTech αυτή τη στιγμή δραστηριοποιείται σε 11 χώρες. Απασχολεί περίπου 27.000 υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων περίπου 1.500 επαγγελματιών, ειδικευμένων στην Έρευνα και την Ανάπτυξη, σε αντίστοιχα ερευνητικά κέντρα στις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Γερμανία, το Χονγκ Κονγκ και την Κίνα. Το δίκτυο αυτό των επαγγελματιών επιτρέπει στη VTech να παραμένει πάντα ενήμερη τόσο για τις τελευταίες τεχνολογίες όσο και τις ανάγκες της αγοράς σε όλο τον κόσμο, διατηρώντας παράλληλα μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική δομή κόστους.

Στη VTech επενδύουμε σημαντικά στην Έρευνα & την Ανάπτυξη εγκαινιάζοντας πολλά νέα και καινοτόμα προϊόντα κάθε χρόνο. Το ισχυρό εμπορικό σήμα του Ομίλου μας, υποστηρίζεται από ένα παγκόσμιο δίκτυο διανομής ηγετικών και παραδοσιακών και καινούριων διανομέων, που παράλληλα βρίσκεται σε απευθείας σύνδεση  με τα σημεία λιανικών πωλήσεων.

Οι μετοχές της VTech Holdings Limited είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ Limited (HKSE: 303).

 Στην  VTech πιστεύουμε πως ξεχωρίζουμε τόσο για τα καινοτόμα προϊόντα μας, τα οποία αναπτύσσουν τη δημιουργικότητα, όσο και για τις ιδέες μας.

Πίσω όμως από τα προϊόντα, ποιοι είμαστε ως εμπορικό σήμα, ποιο είναι το προφίλ μας και τι εκφράζει την προσωπικότητά μας;

Για να σας βοηθήσουμε να μας καταλάβετε καλύτερα, θα επιθυμούσαμε να μοιραστούμε μαζί σας μερικές από τις βασικές μας αξίες.

Βασικές αξίες VTech

 

Καινοτομία: Αν και είμαστε μια εταιρεία που βασίζεται στην τεχνολογία και την καινοτομία, ο σχεδιασμός και η λειτουργικότητα, είναι τα βασικά στοιχεία της επιτυχίας μας.

Ποιότητα: Μέριμνά μας είναι η παράδοση ποιοτικών προϊόντων, που είναι τόσο ικανοποιητική και πέρα από προσδοκίες.

Αξία Τιμής: H τιμή σε σχέση με το προϊόν (Value for Money). Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι τόσο για την ποιότητα όσο και για την παροχή των προϊόντων μας. Η τεχνολογία που παρέχεται στα προϊόντα μας υπερβαίνει κατά πολύ την αξία τους, καθιστώντας την αγορά τους ως επένδυση στην διασκέδαση και επιμόρφωση των παιδιών κάθε ηλικίας.

Αξιοπιστία: Η Ασφάλεια και η Αντοχή των προϊόντων μας αποτελούν για εμάς υψίστη σημασία. Φυσικά και τα δύο αυτά στοιχεία είναι κρίσιμα για την αξιοπιστία των προϊόντων VTech .

Πρακτικότητα: Πιστεύουμε στην ουσία παρά τη διαφημιστική εκστρατεία – το διαπιστώνουμε αυτό μέσω των καταναλωτών μας οι οποίοι μας εμπιστεύονται και μας προτιμούν χρόνια αγοράζοντας τα προϊόντα μας. Κάθε χαρακτηριστικό γνώρισμα σε ένα προϊόν VTech είναι στενά συνδεδεμένο με την πρακτικότητα και την λειτουργικότητά του.

Στυλ: Το στυλ και ο σχεδιασμός είναι δύο έννοιες συνώνυμες με τη VTech. Όλα τα προϊόντα μας αντανακλούν τη λεπτότητα και την απλότητα δημιουργόντας νέες τάσεις στο περιβάλλον του χρήστη.

Fast Facts

 
  • Νο 1 Προμηθευτής εκπαιδευτικών ηλεκτρονικών παιχνιδιών εκμάθησης από την βρεφική έως και την προσχολική ηλικία σε παγκόσμιο επίπεδο!
  • Νο 1 Προμηθευτής εκπαιδευτικών ηλεκτρονικών παιχνιδιών εκμάθησης από την βρεφική έως και την προσχολική ηλικία στις ΗΠΑ!
  • Νο 1 Κατασκευαστής βρεφικών παιχνιδιών στη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία!
  • Κατασκευή & Αποστολή 49 εκατομμύριων προϊόντων για την χρονιά 2016 σε 78 χώρες!
  • 78 χώρες ανά τον κόσμο πωλούν πλέον τα επώνυμα εκπαιδευτικά ηλεκτρονικά παιχνίδια της VTech σε 25 γλώσσες!