Εταιρικό προφίλ

Vtech

Παιχνίδια

Η εταιρεία

Η Vtech είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή εκπαιδευτικών ηλεκτρονικών προϊόντων εκμάθησης καθώς και ο μεγαλύτερος κατασκευαστής στον κόσμο συσκευών σταθερής τηλεφωνίας. 

Αναφορικά με την κατηγορία των εκπαιδευτικών παιχνιδιών τα προϊόντα της Vtech ξεκινούν από τη βρεφική ηλικία και επεκτείνονται στην προσχολική και παιδική ηλικία ακολουθώντας όλα τα στάδια ανάπτυξης του παιδιού. Από την ίδρυσή της το 1976, η Vtech υπήρξε πρωτοπόρος στην κατηγορία εκπαιδευτικών ηλεκτρονικών παιχνιδιών εκμάθησης. Με state-of-the-art εκπαιδευτική εμπειρία και καινοτομία αιχμής, τα προϊόντα Vtech έχουν ως κύριο στόχο να προάγουν τη διασκέδαση σε συνδυασμό με τη μάθηση των παιδιών, σε όλο τον κόσμο. Ως ένας από τους κορυφαίους παρόχους κορυφαίους κατασκευαστές ηλεκτρονικών συσκευών στον κόσμο, η Vtech μπορεί και προσφέρει παγκόσμιας κλάσης υπηρεσίες στους πελάτες της σε διάφορες κατηγορίες προϊόντων.

Αξιοποιώντας δεκαετίες επιτυχίας, η διαφοροποιημένη συλλογή εκπαιδευτικών παιχνιδιών της Vtech αναβαθμίζει την εμπειρία των καταναλωτών προσφέροντας τους προϊόντα που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες των παιδιών, συνδυάζοντας ασύγκριτο σχεδιασμό και τεχνολογία αιχμής.

Αποστολή του Ομίλου είναι ο σχεδιασμός, η κατασκευή και η προμήθεια καινοτόμων και υψηλής ποιότητας προϊόντων με τρόπο που να ελαχιστοποιεί την αρνητική επίδραση στο περιβάλλον.

Με έδρα στην Ειδική Διοικητική Περιφέρεια του Χονγκ Κονγκ και ασύγκριτες εγκαταστάσεις παραγωγής στην Κίνα, η Vtech αυτή τη στιγμή δραστηριοποιείται σε 11 χώρες. Απασχολεί περίπου 27.000 υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων περίπου 1.500 επαγγελματιών, ειδικευμένων στην Έρευνα και την Ανάπτυξη, σε αντίστοιχα ερευνητικά κέντρα στις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Γερμανία, το Χονγκ Κονγκ και την Κίνα. Το δίκτυο αυτό των επαγγελματιών επιτρέπει στη VTech να παραμένει πάντα ενήμερη τόσο για τις τελευταίες τεχνολογίες όσο και τις ανάγκες της αγοράς σε όλο τον κόσμο, διατηρώντας παράλληλα μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική δομή κόστους.

Στη Vtech επενδύουμε σημαντικά στην Έρευνα & την Ανάπτυξη εγκαινιάζοντας πολλά νέα και καινοτόμα προϊόντα κάθε χρόνο. Το ισχυρό εμπορικό σήμα του Ομίλου μας, υποστηρίζεται από ένα παγκόσμιο δίκτυο διανομής ηγετικών και παραδοσιακών και καινούριων διανομέων, που παράλληλα βρίσκεται σε απευθείας σύνδεση  με τα σημεία λιανικών πωλήσεων.

Οι μετοχές της Vtech Holdings Limited είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ Limited (HKSE: 303).

Fast Facts

  • Νο 1 Προμηθευτής εκπαιδευτικών ηλεκτρονικών παιχνιδιών εκμάθησης από την βρεφική έως και την προσχολική ηλικία σε παγκόσμιο επίπεδο!
  • Νο 1 Προμηθευτής εκπαιδευτικών ηλεκτρονικών παιχνιδιών εκμάθησης από την βρεφική έως και την προσχολική ηλικία στις ΗΠΑ!
  • Νο 1 Κατασκευαστής βρεφικών παιχνιδιών στη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία!
  • Κατασκευή & Αποστολή 49 εκατομμύριων προϊόντων για την χρονιά 2016 σε 78 χώρες!
  • 78 χώρες ανά τον κόσμο πωλούν πλέον τα επώνυμα εκπαιδευτικά ηλεκτρονικά παιχνίδια της Vtech σε 25 γλώσσες!
Bραβεία

Ο ιστότοπος μας χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία.

Περισσότερα…