Συχνές ερωτήσεις

Στην Vtech χρησιμοποιούμε διάφορα εικονίδια με τα οποία υποδεικνύουμε τα οφέλη που θα αποκομίσει το παιδί σας από την αγορά του προϊόντος που έχετε επιλέξει. Πηγαίνετε στο www.vtechtoys.gr και κάντε κλικ στο μενού «αναπτυξιακά οφέλη» για να δείτε μια πλήρη εξήγηση αναφορικά με το κάθε εικονίδιο.

Τα παιχνίδια της Vtech έχουν σχεδιαστεί ώστε να βοηθήσουν την ανάπτυξη του παιδιού σας, παρέχοντας το κατάλληλο μαθησιακό περιεχόμενο, σύμφωνα με το ηλικιακό επίπεδο γνώσης που διαθέτει, ώστε να προχωρήσει ακόμα περισσότερο με τη εκπαίδευση του. Αυτό σημαίνει ότι το παιδί σας είτε παίζοντας μόνο του είτε με την βοήθειά σας, θα είναι σε θέση σταδιακά να βελτιώσει το μαθησιακό του επίπεδο, σε κάποιες περιπτώσεις ίσως και περισσότερο σε σχέση με παιδιά της ίδιας ηλικίας.

Τα μικρά παιδιά συχνά διαθέτουν περιορισμένο εύρος προσοχής. Οι γονείς δεν θα πρέπει να ανησυχούν για αυτό, αλλά μάλλον θα πρέπει να ενθαρρύνουν το ενδιαφέρον και την προσοχή των παιδιών τους, χωρίς να τα αναγκάζουν να συγκεντρωθούν σε κάτι αναγκαστικά για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Η επιβολή της μάθησης μπορεί να γίνει αντιπαραγωγική, αν το εύρος της προσοχής του παιδιού είναι περιορισμένο. Στόχος είναι να «στρέψετε» το ενδιαφέρον των παιδιών σας σε πράγματα που τους αρέσουν και είναι σημαντικά για αυτά. Προϊόντα της Vtech όπως το εκπαιδευτικό Laptop κ.α. σε συνδυασμό με τους χαρακτήρες που βρίσκονται στα παιχνίδια θα κεντρίσουν και θα τονώσουν και το ενδιαφέρον των παιδιών σας. Αυτό με την πάροδο του χρόνου, θα επιμηκύνει την προσοχή τους και θα μπορούν να συγκεντρωθούν περισσότερο.

Ο ιστότοπος μας χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία.

Περισσότερα…